TERVETULOA! Olemme Rovaniemen Rakentajamessuilla 23.-24.10. - LUE LISÄÄ LUE LISÄÄ

Etusivun Tiedote

Koronavirus vaikuttaa tällä hetkellä toimitusaikoihin kaikilla valmistajilla - Kuitenkin suurin osa tuotteista pystytään edelleen toimittamaan verkkosivuilla arvioidussa ajassa.

Edustamamme valmistajat ovat tähän asti pystyneet toimittamaan tavaraa suhteellisen hyvin koronasta huolimatta, mutta nyt varastot ovat lopussa käytännössä kaikilla valmistajilla. Me pyrimme reagoimaan tähän ongelmaan kasvattamalla ostojen määrää ja päivittämällä realistisia toimitusaikoja verkkosivuillemme, mutta jossain tapauksissa pitkät toimitusajat tulevat meillekin täysinä yllätyksinä. Valmistajat ovat luvanneet meille tavaraa tietyllä päivämäällä, mutta tuotteita ei olekaan saapunut. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että joidenkin tuotteiden toimitusaika-arvio venyy pidemmäksi.

Meidän varaston toimintaan korona ei vaikuta mitenkään, saamme edelleenkin varastosta löytyvät tuotteet lähtemään 1-3 arkipäivässä tilauksesta. 

Näillä neuvoilla varmistat kiireellisille tarpeille nopean toimituksen:

1. Varmista, että tuotteen sivulla lukee toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tällöin tuotetta on meille varastossa ja saamme tuotteen nopeasti toimitukseen

2. Voit myös varmistaa meiltä saatavuuden esimerkiksi sähköpostilla: asiakaspalvelu@je-nettiverstas.fi

3. Näet myös tilausvahvistukseltasi tuotteiden arvioidut toimitusajat. Tilaukset toimitetaan lähtökohtaisesti hitaimman tuotteen mukaan. Jos tilauksellasi on tuote jolla on kiire, voimme toimittaa hitaammat tuotteet myöhemmin jälkitoimituksena Postipakettimaksun (6,89€ sis Alv 24%) hinnalla.

4. Laita meille sähköpostilla tieto jos haluat osan tilauksestasi ennakkoon, tai jos sinulla on erityinen kiire tilauksen kanssa. asiakaspalvelu@je-nettiverstas.fi